DIINO TECKNAR AVTAL MED MXI SECURITY


Novestras portföljbolag Diino och MXI Security, ledande inom övervakade portabla säkerhetslösningar, har idag meddelat att de tecknat ett avtal där de erbjuder sina kunder en unik kombination av hög autentisering och användarvänlighet för skyddad tillgång till data som är lagrad online.
MXI Security affärsidé är att erbjuda företag och myndigheter ledande säkerhetslösningar för att skydda bärbar data och applikationer i alla datamiljöer. Vi tror att den biometriska multi-faktor autentisering lägger säkerhetsnivån högt när det gäller skydd mot identitetsstöld eller förlorad data, samtidigt som lättillgängligheten för användarna bevaras. Vårt samarbete med Diino är ett viktigt steg för att våra kunder ska få större rörlighet utan att kompromissa med den digitala säkerheten.” säger Lawrence Reusing, MXI Securitys VD.

”I kombination med MXI Securitys lösningar kommer Diino att skapa en produkt som är extremt attraktiv för kunder som kräver hög säkerhet och flexibilitet när det gäller informationshantering. Om MXIs kunder är nöjda med den nya applikationen, vilket vi tror att de kommer att bli, öppnar sig ett nytt intressant affärsområde för Diino.” säger Marcus Söderblom, Diinos styrelseordförande.

Diino (www.diino.com) har utvecklat en patenterad teknik som erbjuder lätthanterlig och säker lagring online där kunden kan lagra, dela, hantera och nå digital information på Internet.

MXI Security är ledande inom övervakade portabla säkerhetslösningar, där nyttan av hög användar-autentisering, digital identitet och data kryptering kombineras för att skydda åtkomst av känslig information och känsliga system. MXI Security är en del av Memory Experts International, Inc.

Novestras ägarandel i Diino AB uppgår till cirka 49 procent.


Följande filer finns att ladda ned:
wkr0003.pdf

Comments are closed.