MYPUBLISHER LANSERAR NY MJUKVARA OCH NYA PRODUKTER


Novestras portföljbolag MyPublisher har lanserat en ny version av sin mjukvara, MyPublisher 3.0, som i tillägg till de populära fotoalbumen nu även innefattar professionell design och framkallning av vykort och kalendrar.
MyPublisher har etablerat sig som den ledande utgivaren av personliga fotoalbum i världen och bolaget är banbrytande när det gäller lättanvända applikationer och kvalitetsstandards för tryck av digitala fotoalbum. MyPublishers mjukvara och tryckkvalitet har rankats i topp i tester av bland andra Wall Street Journal och PCMAG.com.

”Med tanke på den starka position som MyPublisher har inom digitala fotoalbum och den tillväxt bolaget uppvisar, cirka 93 procent under första halvåret 2008, är det intressant med nya produktlanseringar inom angränsande områden, inte minst med den stora kunddatabasen bolaget redan har.” säger Theodor Dalenson, styrelseordförande i Novestra.

Bolaget skapar och distribuerar sin kostnadsfria mjukvara genom tre webbsidor: www.mypublisher.com, www.mypublisher.uk.com och www.mypublisher.eu.com. Dessa webbsidor har haft över 7,5 miljoner besökare under 2008.


Följande filer finns att ladda ned:
wkr0003.pdf

Comments are closed.